Anderen over Monique

Denijs Guijt, directeur Deltaplan Dementie
"Gedurende ruim vier jaar heel erg fijn met Monique gewerkt. Monique heeft stijl, is nauwgezet, is echt een verbinder en neemt geen genoegen met minder dan perfect. Bovendien een mooi en warm mens waarmee ik ook geweldig heb kunnen lachen."

Dieuwke de Boer, journalist en tekstschrijver
"Monique is een fijne opdrachtgever: ze is concreet in haar verwachtingen, heeft altijd een snel antwoord op vragen en spreekt regelmatig haar waardering uit voor het werk dat ik doe. Deze persoonlijke benadering maakt dat ik de opdrachten met plezier doe en altijd dat stapje extra wil zetten”. 

Peter van Kessel, creative director Reach Communications
“In de tijd dat ik met Monique voor het Deltaplan Dementie heb gewerkt, heb ik haar leren kennen als een zonnige communicatieprofessional met veel verstand van zaken. Ze excelleert binnen de combinatie van corporate communicatie en events”. 

Krijnie Beyen; projectleider KunstVaarRoute Amersfoort
“Daar waar de meeste mensen stoppen, kijkt Monique altijd nog even verder, dieper, van een andere kant. Betrokken tot in haar vezels. Een combinatie van (com)passie en frisheid”. 

Barbara Oppelaar en Jan van der Hammen, directie Ervarea
“Wij werkten intensief samen met Monique rondom het Jaarevent 2016 van het Deltaplan Dementie. Monique is een vrouw die zeer professioneel het grote geheel in de gaten houdt en daarbij de details niet uit het oog verliest. Sprankelend, vrolijk, inspirerend en een prettige samenwerkingspartner”.